Untitled
03 sep 2012
week 39: 23 t/m 29 augustus

Op 23 augustus zijn tante Maartje, Eline en oma Van Aerle op bezoek geweest.
We zijn op 24 augustus eerst de eendjes gaan voeren en zijn daarna naar het centrum gewandeld om boodschappen te doen. Met tante Maartje en Eline hebben we bij opa en oma Van Aerle geluncht. Daarna hebben we nog wat boodschappen gedaan en zijn weer naar huis gewandeld.
Op 25 augustus is Bas een dagje bij Mark geweest. Ze zijn bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest, waar ook tante Monique, oom Anton, Esther, Lars, tante Friedy en oom Martijn waren.
Samen met Lieke en Julian zijn we op 27 augustus gaan zwemmen bij de Wiemel. Bas vond het erg leuk! Hij heeft heerlijk gespetterd. Op het laatst hebben we nog met zijn viertjes in het bubbelbad gezeten. Bij het afspoelen en wassen vond Bas het niet meer zo leuk en ook bij het aankleden moest hij huilen. We zijn nog vlug een boodschap gaan doen, voor het eerst met de maxi-cosi in het winkelwagentje. Op zich ging dat goed en Bas vond het ook wel interessant, alleen was er niet veel ruimte meer voor de boodschappen. Na zijn boterham heeft Bas, toch wel moe van het zwemmen, lekker geslapen. Na zijn avondeten zijn we nog even een stukje gaan wandelen.
Op 28 augustus heeft Bas lekker op een deken op de grond liggen spelen toen ik aan het poetsen was. Hij heeft niet veel geslapen vandaag, was erg onrustig en heeft veel gehuild. ‘s Middags zijn we een stukje gaan wandelen.
We zijn op 29 augustus weer naar het centrum gewandeld om bij opa en oma Van Aerle op bezoek te gaan en om boodschappen te doen. Later in de middag zijn we naar oma Van Mierlo gegaan. Tante Lucy was er ook. Het was mooi weer en we hebben lekker buiten op het gras gezeten.
Bas huilt deze week overdag meer dan anders. De fles ’s avonds wil hij nauwelijks drinken (soms drinkt hij maar 20 ml).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative